top of page
Wrench.G07.2k.2.png

Vacature

Receptionist/Service Adviseur voor minimaal 24 uur
 

PECO is een allround duurzame erkende Ev en hybride Bovag garage bedrijf die ook onder de rook van Utrecht, in het mooie Zeist. Vakkundigheid, professionaliteit en kwaliteit zijn kenmerkend voor PECO. Tevens hebben de werknemers allen een liefde en passie voor autotechnologie. Persoonlijke aandacht en een goed, maar bovenal eerlijk advies, dat is waar PECO voor staat!
Voor de receptie zijn wij op zoek naar een Receptionist/ Service Adviseur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het klantcontact van de PECO en de administratieve afhandeling van de werkzaamheden in de werkplaats.

Werkzaamheden

  • Je bent het eerst aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als aan de balie

  • Gebruik CRM systeem voor reparatie opvolging

  • Het aannemen van auto’s van klanten voor reparaties en controle

  • Je bent verantwoordelijk voor uitlenen en innemen van het vervangende vervoer wat aan klanten ter beschikking wordt gesteld

  • Je overlegt met de monteurs over de opdracht van de klant

  • Offertes maken van reparatieopdrachten

  • Voorbereiding van reparatieopdrachten, onderdelen bestellen en retourneren

  • Werkorders controleren en reparatiefacturen maken

  • Uitleg geven over de reparatiewerkzaamheden aan de klanten zowel telefonisch als aan de balie

  • Het controleren van pakbonnen en facturen


Functie-eisen
Als Receptionist/Service Adviseur staan service- en klantgerichtheid bij jou hoog in het vaandel, het omgaan met verschillende typen klanten onder verschillende omstandigheden kost je weinig moeite. Uiteraard kun je goed overweg met verschillende automatiseringssystemen. Woorden als prioriteiten stellen, stressbestendig, multitasken en samenwerken zijn jou op het lijf geschreven. Verder werk je efficiënt en denk je praktisch mee met de planning van de werkplaats.
Je beschikt over een afgeronde MBO- opleiding, bij voorkeur in een technisch richting. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk en je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie bij een dynamische organisatie. Je komt te werken in een klein team en je werkt nauw samen met de directie. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen. De Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

 

Is deze vacature wat voor jou? Stuur dan je CV naar admin@peco.nl t.a.v. Peter Cortel.

bottom of page